Vores patienters erfaring med guldimplantation

Case 1:
”Jeg havde voldsomme smerter i ryggen – invaliderende smerter. Jeg kunne ikke klare mig selv overhovedet. Jeg havde hjemmepleje otte gange i døgnet. Mine smerter var forfærdelige og jeg havde ingen livskvalitet.”, fortæller Lillian, der i 2003 blev opereret for en diskusprolaps.
Smerterne tiltog for alvor for halvandet år siden, hvor hun var indlagt på Holstebro Sygehus. “Min moster havde for nogle år siden fået indlagt guld og anbefalede mig at forsøge at få indlagt guld. […]
Guldimplantation har fuldstændig ændret mit liv”, fortæller Lillian i dag.

Se Lillians sygehistorie, Klik på videoen nedenfor:

Et lille udsnit af citater fra patienter, der har fået guld på grund af kroniske smerter:

Case 2:
“Jeg har fået livskvaliteten tilbage“, fortæller Vita, der før behandling med guldimplantation “havde ondt hele tiden. Hvis jeg skulle gå langt, tog jeg smertestillende og forsøgte at undgå trapper. Jeg var bange for at falde, fordi min ankel sommetider gav efter, når jeg gik.”
På opfordring fra sin bror, fik hun i 2013 indsat guldimplantater. Først i knæet og senere i anklen mod de gigtsmerter, hun har døjet med i omkring tre år.
“Jeg var ikke skeptisk, men håbede på, at det ville virke. Jeg ville nødigt have et nyt knæ, som lægerne ellers havde foreslået mig. Jeg har hørt om så mange, som har døjet med smerter, efter de er blevet skåret i“, siger hun.
Vita Mathiesen tilhører gruppen af patienter, som er sluppet helt af med smerterne: “Det er fantastisk. Jeg er lige kommet hjem fra ferie. Sidste år kunne jeg knap nok gå en kilometer. I år har jeg travet af sted hver eneste dag“, siger hun.
“Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke lyttede til min bror noget før. Det er næsten for godt til at være sandt, at jeg ikke længere har ondt. Nu er jeg lidt mere værdifuld, kan man sige” [udsnit fra artikel bragt i BT d. 21. sep. 2014]
Vita, 66 år.

Case 3:
“Kære Hans Kryger Kjerkegaard.
Jeg fik første gang guld i min nakke og lænd i 1998 og har haft det fint siden, du gav mig mit gamle liv tilbage, det var for mig virkelig et mirakel, nu kunne man lige pludselig det hele, hvor man i flere år bare havde haft smerter.”
Anders, 77 år

Case 4:
“Hej Hans og Frue.
Tusind tak for en fantastisk god og behagelig oplevelse jeg fik hos jer, i torsdags, da jeg fik lagt guld i min ryg. Jeg har i går, for første gang i ca. 3 år, kunnet støvsuge HELE vores 325m2 store hus, uden at gøre det over flere omgange, og uden at jeg måtte ligge resten af dagen. Jeg blev lidt træt i ryggen, men fik ikke stærke forværrede smerter som jeg plejer. Jeg har for første gang i over 1½ år fået sovet fra 23.00-07.00 uden at måtte op 3-4 gange for at tage piller. At kunne få sig en ordentlig nattesøvn, det var bare helt fantastisk “
Christina, 39 år

Case 5:
“Kære Dr. Kjerkegaard
For 3 måneder siden var min mand hos dig. Allerede umiddelbart efter behandlingen var hans hoftesmerter væk og har været det lige siden. Han er fuldstændig smertefri i dag. Vi er utrolig taknemmelige.“
Gertrud

Case 6:
”Hej i Århus.
Vil hermed fortælle hvordan det er gået med mit “guldeventyr”.
Det er ufatteligt, at jeg ingen smerter har mere. Da bedøvelsen forsvandt, kunne jeg ikke sidde , kun ligge på siden. Næste morgen var smerter i ryggen væk, diskusprolapsen, gjorde stadig ondt, men det varede kun nogle dage, så var den også ok.
Mange tusind tak”
Birthe, 52 år

Case 7:
Patient med tiltagende lænde-/rygsmerter gennem de sidste 10 år. Behandlet med guld i ryggen i dec. 2016

“Hej Hans Kjerkegaard
Lige en dejlig tilbagemelding her straks i det nye år.
De første par dage efter min behandling hos dig, var jeg lidt træt – MEN den 11.12 havde jeg det bare helt fantastisk.

Jeg har ingen rygsmerter haft siden den 11.12 og vi har haft besøg af søn og svigerdatter samt vores dejlige børnebørn fra Dubai i 10 dage i julen. Jeg har danset, hoppet og leget med mine børnebørn – jamen det har bare været helt fantastisk godt.

Med venlig hilsen og de bedste nytårshilsner til dig.”
Kaj, 66 år

Case 8:
Norsk patient med slidgigt og knæsmerter i både højre og venstre knæ. Patienten blev tilbudt – men ønskede ikke at få indsat – kunstige knæ i 2014. Han blev behandlet med guld i begge knæ hos Læge Hans Kryger Kjerkegaard i 2015

“Hei Hans med frue.

Jeg er den lykkelige pasienten av deg, hvor du reddet mine 2 knær, og gav meg ny livskvalitet og førlighet.
Jeg er bare fantastisk heldig, og lever normalt med stor aktivitet, lange skiturer og jakt turer med tung ryggsekk.

TUSEN TAKK FOR HJELPEN

Min kone Inger Marie, som fikk være med på første implanteringen, har nu fått påvist defekt venstre hofte.
Om du har mulighet, ønsker vi en konsultasjon hos deg igjen.
Hører gjerne snarlig fra deg..

Med vennlig hilsen”
Bertrand, 62 år