fbpx

Behandling af kroniske smerter i ryg og lænd

Guldklinikken er en speciallægeklinik, hvor vi har fokus på at behandle ømme led og kroniske smerter vha. guldimplantation (lokal guldbehandling).

Metoden har vi anvendt siden 1996 med gode resultater hos hovedparten af vor rygpatienter. Nogle bliver væsentligt smertelindret, mens andre bliver helt smertefri efter en enkelt behandling. Få overblik over hvad vi behandler med guld nedenfor.

Vælg et emne nedenfor:

Omkring hver 4. dansker har tilbagevendende lænde-/rygsmerter, mens 11-12% har så svære vedvarende rygsmerter, at det påvirker både sociale, fysiske og psykiske forhold i livet. Få indblik i hvordan vi behandler kroniske rygsmerter i Guldklinikken.

Slidgigt i lænd og ryg er en hyppig årsag til kroniske eller tilbagevendende rygsmerter hos midaldrende og ældre. Find ud af, hvordan disse smerter kan behandles.

En diskusprolaps rammer ofte som lyn fra en klar himmel. Hos nogle bliver smerterne kroniske. Her sætter vi fokus på de forskellige muligheder for behandling.

Iskias er et symptom, der ofte optræder sammen med nyopståede eller kroniske lændesmerter. Symptomet kan være smerte, følelsesløshed eller føleforstyrrelser ned i et eller begge ben.

Når nervesystemet bliver overaktiveret som ved kroniske smerter, bliver muskulaturen øm og spændt. Her kan en guldbehandling ofte hjælpe.

Når en stor rygoperation ikke har nogen effekt på smerterne, taler man om fejlslagen rygkirurgi syndrom. Her sætter vi fokus på, hvad der så kan stilles op.

Mød vores læger

Hans Kjerkegaard

Hans Kryger Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Læge Ulrik Kjerkegaard

Ulrik Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Hans Kjerkegaard

Hans Kryger Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Har du spørgsmål?

Skriv til os, hvis du har spørgsmål
(undlad personfølsomme oplysninger)