Til top
Ring til os på +45 23 39 49 77

 

Kroniske rygsmerter kureret med guld

Lillian døjede med kroniske rygsmerter i mere end 10 år efter en diskusprolaps i ryggen. Det offentlige sygehusvæsen havde opgivet hende. 

Hør hendes fortælling nedenfor, om hvordan en lokal guldbehandling (guldimplantation) blev hendes redning: 

 

YouTube player

Før en guldbehandling:

For at komme i betragtning til en guldimplantation bedes du: 

 

  1. Kontakte klinikken for tidsbestilling. Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale.

  1. Få foretaget en røntgen-/ scanningsundersøgelse af det smertefulde led eller område efter vejledning fra lægerne i klinikken. Har du tidligere fået foretaget en sådan undersøgelse, der er nyere end 2 år, kan denne ofte anvendes.

  1. Du bedes kontakte den røntgenafdeling, hvor du har fået foretaget undersøgelsen mhp. at få tilsendt røntgen-/scanningsbillederne. Afdelingen er forpligtet til at tilsende dig billederne.

  1. Tilsende os røntgen-/scanningsbilleder af det smertefulde led eller område i god tid forud for konsultationen.

  1. Får du blodfortyndende medicin, skal du holde pause med den blodfortyndende medicin i nogle dage op til din guldbehandling. Dette aftaler du med os i forbindelse med tidsbestilling.

  1. Vi vil også bede dig om evt. at tage en pårørende med på dagen for behandlingen, som kan transportere dig hjem efter guldbehandlingen. Det skyldes, at lokalbedøvelsen kan have en generel sløvende effekt, og vi derfor fraråder, at du køre bil de første timer efter behandlingen.

Kontakt os for en uforpligtende vurdering

Vi er pionere inden for guldimplantation og er den klinik i verden, der har længst erfaring med at behandle langvarige – og kroniske smerter hos mennesker med små 24-karat guldstykker.