fbpx

Guldimplantation er et godt alternativ til et "nyt knæ"

Guld mod knæsmerter – Førende speciallægeklinik siden 1996

Lokal guldbehandling vs knæoperation

Hvert år får adskillige tusind mennesker indsat et kunstigt knæ i Danmark. Det foregår ved en operation, hvor ledfladerne i det slidte knæ erstattes med en knæprotese. Desværre er mange af den tro, at “et nyt knæ” er forbundet med total smertelindring. Sådan forholder det sig desværre langt fra.

 • Efter indsættelse af en knæprotese har 44% af alle patienter fortsat kroniske smerter i knæet i varierende grad.
 • Hos 15% af de knæopererede ses svære knæsmerter i adskillige år efter knæoperationen.

Derfor er det vigtigt, at man har forsøgt andre behandlingsformer, inden man beslutter sig for en knæoperation – Derudover skal man vide, at der ved en knæoperation er risiko for komplikationer foruden genoptræning i mindst et år efter operationen.

I Guldklinikken anvender vores speciallæger guldimplantation til behandling af kroniske knæsmerter. Dette er en meget skånsom behandling, som foretages i lokalbedøvelse. Via tynde kanyler lægges små 24-karat guldstykker ind omkring knæleddet. Denne behandling er et fremragende alternativ til en knæoperation og virker hos langt hovedparten af vores patienter uden risiko for komplikationer eller forværring af smerterne.

5/5

Jeg har fået livskvaliteten tilbage efter min guldbehandling​

Det er fantastisk. Jeg er lige kommet hjem fra ferie. Sidste år kunne jeg knap nok gå en kilometer. I år har jeg travet af sted hver eneste dag. Det er næsten for godt til at være sandt, at jeg ikke længere har ondt.

Vita, 66 år

Nedenfor kan du læse mere om slidgigt i knæet, hvad det vil sige at få indsat et “kunstigt knæ” (med dertilhørende langvarig genoptræning, risiko for komplikationer og risiko for efterfølgende smerter) samt hvilke andre behandlingsmuligheder, der er. Vi vil også komme ind på guldimplantation som et godt alternativ til en knæoperation.

Fakta om guldbehandling af slidgigt i knæet

Der er mange fordele ved at vælge at blive behandlet med guld i stedet for en knæoperation. Nogle af fordelene ved en guldimplantation er anført nedenfor:

 • Det er videnskabeligt dokumenteret, at guldimplantation kan afhjælpe langvarige og kroniske smerter.
 • En guldimplantation kan udskyde tiden til – eller helt overflødiggøre en knæoperation.
 • Én guldbehandling omkring knæleddet er som regel nok.
 • Varig smertelindring eller smertefrihed ses hos flertallet af vores patienter. Bemærk, at vi har anvendt denne metode siden 1996 og dermed er den klinik i Europa med størst erfaring.
 • Behovet for smertestillende medicin efter behandlingen bliver mindre eller forsvinder.
 • Ingen indlæggelse.
 • Kan foretages uanset alder og evt. hjerte-/lungesygdom.
 • Ingen bivirkninger.
 • Intet behov for genoptræning efter behandlingen.
 • Ingen sygemelding efter en guldimplantation.

Guldimplantation er derfor et væsentlig alternativ til en knæoperation. En guldbehandling anvendes til behandling af overvejende moderate til svære gigtsmerter i knæet, men egner sig også til behandling af knæsmerter, hvor andre terapiformer, såsom øvelsesterapi, smertestillende medicin og vægttab, er uden nævneværdig effekt.

Som nævnt oplever hovedparten langvarig eller blivende smertelindring eller smertefrihed efter en guldimplantation. Derfor kan en guldimplantation i mange tilfælde udskyde tiden til en knæoperation og i bedste fald forhindre, at du overhovedet får brug for et kunstigt knæ.

En guldimplantation er et skånsomt indgreb, som hverken kræver indlæggelse, genoptræning eller sygemelding. 

 • En stor knæoperation er altså ikke den eneste mulighed for at slippe af med gigtsmerter i et knæ. Guld er et godt og skånsomt alternativ til en knæoperation.
5/5

Det er et mirakel

Det er helt fantastisk – mor har ingen smerter haft i knæet siden i går efter, at hun fik guld i knæet. Hun har været ude at gå en tur på vejen med rollator, det har hun ikke kunnet i lang lang tid […] Det er et mirakel.

Tusind tusind tak – vi er så glade, både på mors og vores vegne.

Datter til 92-årig kvinde

Hvornår skal man mistænke slidgigt i knæet?

I starten varierer smerterne i sværhedsgrad, så man både oplever gode og dårlige dage. Man skal især mistænke slidgigt (artrose) i knæet ved:

 • Kroniske ledsmerter
 • Knæsmerter der forværres ved gang
 • Stivhed og evt. nedsat bevægelighed i knæet
 • Evt. hævelse af knæet

I starten døjer man med stivhed og smerter i knæet, når man skal i gang. Smerterne lindres som regel efter nogen tids aktivitet, men går man en lang tur eller belaster knæet for meget, er det normalt, at smerterne forværres.

Efterhånden som sygdommen skrider frem, kan der komme hvilesmerter og smerter om natten, hvilket giver forringet søvnkvalitet.

5/5

Jeg er SÅ glad for at smerterne er forsvundet

Nu er der næsten gået 3 mdr efter jeg fik guld i venstre knæ d 3.11.21
Jeg kan med glæde fortælle, at smerterne stort set var væk med det samme. Smerterne var kortvarigt på besøg igen i slutning af nov. /start dec. men så forsvandt de.
Jeg får stadig forøget væske i knæet (mindre end tidligere), når jeg går langt. Men det gør ikke ondt i knæet og væsken fortager sig også rimeligt hurtigt igen. Jeg kan strække knæet helt, hvad jeg ikke kunne tidligere.

Jeg er SÅ glad for at smerterne er forsvundet og for at have fået min fulde førlighed tilbage og det er som om det stadig bliver lidt bedre dag for dag👏🏻😊.

Mette

Hvad vil det sige at få indsat et “kunstigt knæ” (effekt, operation, risiko for komplikationer og genoptræning)?

Nedenfor har vi beskrevet, hvad det vil sige at få foretaget en stor knæoperation med indsættelse af en knæprotese. Oplysningerne er indhentet fra diverse videnskabelige artikler og beskriver en knæoperation så sagligt som muligt. Det er også værd at bemærke, at et “nyt knæ” ikke nødvendigvis er ensbetydende med, at man bliver smertefri.

Hvor god smertelindring giver et "nyt knæ"?

 • Hovedparten af patienterne bliver smertefri og får bedret funktion i knæet.
 • 44% har fortsat kroniske smerter efter at have fået indsat et “nyt knæ”. Smerterne er almindeligvis mildere og forekommer sjældnere end før operationen. Det betyder, at man kan genoptage aktiviteter, såsom at cykle, svømme og bevæge sig rundt.
 • 15% af de knæopererede oplever ingen bedring, men har derimod svære til meget svære kroniske knæsmerter i mange år efter en protese-operation.
 • Der er altid behov for genoptræning i mindst et år efter en knæoperation samt risiko for komplikationer.

Hvordan foregår en knæoperation?

Selve operationen foregår ved, at kirurgen åbner knæet op via et snit på forsiden af knæet. Herefter afsaves de slidte ledflader og kirurgen indsætter i stedet en knæprotese af metal og plastik. Når protesen sidder på plads, kan knæet lukkes igen. I forbindelse med en knæoperation er man typisk indlagt på hospitalet i 2-4 dage.

Til sammenligning er en guldbehandling en meget mere skånsom behandling, fri for komplikationer.

5/5

Smerterne er væk

Efter at jeg har fået lagt guld i knæet, er smerterne væk.

Hør hele Irenes historie i videoen her.

Irene, 69 år

Smerter de første dage efter en knæoperation

Indsættelse af en knæprotese er en stor operation. Selvom der bliver givet smertestillende medicin efter operationen, oplever mange at have ondt i dagene efter indgrebet. Hvor ondt man har er individuelt.

Der vil også komme hævelse i knæet, som medvirker til at give smerter. Hævelsen og ømheden i knæet varer i nogle måneder, men aftager stille og roligt. Nogle enkelte oplever, at knæet og benet er hævet i helt op til 1 år efter en knæoperation.

På nogle kirurgiske afdelinger lægger kirurgen en lille tynd plastikslange ind i knæet hen mod slutningen af operationen, hvorigennem der gives smertestillende medicin. Slangen fjernes dagen efter operationen.
Derudover bliver man tilbudt en kombination af svagtvirkende – og stærkere smertestillende medicin (såsom morfin), som ofte er tilstrækkeligt til at tage de værste smerter.

Nogen får forstoppelse, kvalme og evt. opkastning af den medicin, som gives under og efter operationen.

Genoptræning efter indsættelse af kunstigt knæ

Efter en knæoperation er der et langt genoptræningsforløb på mange måneder. I dag anbefales det, at genoptræningen vedligeholdes i mindst 1 år efter en knæoperation med daglig træning.

Genoptræningen er vigtig, fordi der efter en knæoperation kommer arvæv inde i knæet. Arvævet er kroppens reaktion på det kirurgiske indgreb. Hvis knæleddet ikke bevæges efter operationen, gør arvævet knæet stift.

For at mindske risikoen for at knæet bliver stift efter en knæoperation, skal man allerede samme dag, som man er blevet opereret, i gang med at lave bøje- og strækkeøvelser i knæet. De fleste hospitaler har tilknyttet fysioterapeuter, som instruerer i, hvordan knæøvelserne skal laves.

Når man udskrives fra hospitalet, skal man selv fortsætte med at træne på daglig basis i mindst et år efter knæoperationen.

Genoptræningen består i begyndelsen af knæøvelser, styrketræning og gang på trapper og med krykker. Der udleveres krykkestokke fra hospitalet, som man typisk har brug for i nogle uger til måneder efter operationen, før der kan forventes normal gangfunktion. Nogen har brug for krykkestokke i længere tid (mere end 3 måneder).

Hensigten med genoptræningen er, at man bliver bedre og efterhånden genvinder sin funktion i knæet. Efterhånden kan træningen suppleres af cykling eller svømning. Cykling er rigtig god træning efter en knæoperation.

Til sammenligning er der slet ikke behov for genoptræning efter, at man har fået guld i knæet. En guldimplantation er nemlig en meget skånsom behandling, som foregår i lokalbedøvelse, hvorpå små guldstykker kan lægges ind omkring knæleddet via tynde kanyler. Her får du højest et par blå mærker i huden.

5/5

Knæsmerterne er væk

Hej Min Mirakellæge.
Jeg fik guld i mit venstre knæ d. 30 november 2016. Jeg havde inden en frygtelig smerte, hvor knoglerne skurrede mod hinanden. Allerede efter 14 dage var der en forbedring. Jeg havde inden også overbelastet mit højre knæ, de smerter er også væk nu.

Jeg fortæller det til alle, der gider høre om det😊

Lene, 41 år

Sygemelding efter en knæoperation

Hvor længe man skal være sygemeldt efter udskiftning af et knæled med en knæprotese, afhænger af hvor knæbelastende ens arbejde er. For de fleste er der tale om 3 måneders sygemelding.

Hvis man har tungt og knæbelastende arbejde, kan det være nødvendigt med længere sygemelding end 3 måneder.

Til sammenligning er der intet behov for sygemelding efter en guldimplantation mod knæsmerter. Her kan man komme tilbage på arbejde allerede dagen efter behandlingen.

Hvad må man efter indsættelse af et kunstigt knæled?

Som udgangspunkt må man støtte fuldt på det opererede knæ, men der kan være undtagelser. Knæøvelser er en del af genoptræningen, når man har fået indsat et kunstigt knæ.

Det kan også anbefales at dyrke let til moderat fysisk aktivitet på daglig basis i mere end et år efter en knæoperation på grund af motions mange fordele. Motion kan bl.a. medvirke til, at man taber sig, styrke musklerne i låret og smertelindre.

Man må gerne begynde at dyrke lette aktiviteter såsom let gymnastik, svømning, gåture og cykling lidt tid efter en knæoperation.

Efter en knæoperation skal man derimod:

 • Undgå kontaktsport
 • Undgå hårdt løftearbejde, herunder meget knæbelastende arbejde med gentagne løft eller meget stående/gående arbejde
 • Undgå lange gåture

Det anbefales, at man ikke kører bil (sidder i førersædet), før det opererede knæ er stabilt og med god muskelkraft; det vil sige, når man kan gå sikkert uden krykkestokke. De fleste kan på forsvarlig vis føre en bil efter 1-3 måneder.

En interessant lille historie fra vores klinik omhandler vores første knæpatient i klinikken, som blev behandlet med guld i knæet i 1996. Sidst vi hørte fra ham spillede han stadig fodbold på fritidsplan. Det kunne han ikke have gjort, hvis han i stedet havde fået et “nyt knæ”. 

Hvilke komplikationer ses ved en knæoperation?

Ved store operationer såsom hofteoperationer og knæoperationer er der altid risiko for komplikationer. Komplikationerne forekommer med varierende hyppighed.

Nedenfor er anført de hyppigste komplikationer ved at få indsat en knæprotese (risikoen i % er skrevet i parentes):

 • Kroniske smerter i knæet af varierende sværhedsgrad (44%). Hos 15% af de knæopererede ses svære knæsmerter i adskillige år efter operationen
 • Løsning af knæprotesen (2-5%) og behov for udskiftning af knæprotesen
 • Betændelse omkring protesen (1-3%), hvilket ofte kræver udskiftning af det kunstige knæled
 • Betændelse i operationssåret (1-2%). Det kræver i nogle tilfælde kirurgisk oprensning af såret
 • Føleforstyrrelser i benet eller dropfod pga. nerveskade (1%)
 • Blodprop i benet (1-7%)
 • Urinvejsinfektion (4%)
 • Dødsfald (heldigvis sjældent men det hænder af og til pga. komplikationer til operationen)

Der er ingen garanti for, hvor længe et kunstigt knæ kan holde. Holdbarheden er begrænset. Overordnet set får 5% behov for at få udskiftet knæprotesen inden for 10 år, mens 10% får behov for at få udskiftet knæprotesen inden for 15 år.

5/5

Fuldstændig smertefri i dag efter en guldimplantation

For 3 måneder siden var min mand hos dig. Allerede umiddelbart efter behandlingen var hans hoftesmerter væk og har været det lige siden. Han er fuldstændig smertefri i dag. Vi er utrolig taknemmelige.

Hustru til patienten

Hvornår er der indikation for at få indsat et kunstigt knæ?

Der er ingen tvivl om, at kroniske knæsmerter kan være meget invaliderende og påvirke livskvaliteten i negativ retning.
Derfor er det naturligt at overveje en knæoperation i forhåbning om at få det bedre – især når man ikke kender til andre behandlingsmuligheder.

Knæsmerterne skal være af en vis sværhedsgrad, før det giver mening at få indsat et “nyt knæ”. Tilbageholdenhed i forhold til at operere skyldes bl.a. at:

 • Der er risiko for komplikationer
 • Der er behov for langvarig genoptræning
 • 15% har svære kroniske smerter efter en knæoperation og i nogle tilfælde ses en forværring af knæsmerterne
 • Der findes andre behandlingsformer, som er langt mere skånsomme end en knæoperation, og som bør forsøges, inden man kaster sig ud i en stor operation.

En knæoperation skal med andre ord altid betragtes som sidste udvej.

Alternativer til en knæoperation ved milde til moderate knæsmerter

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige behandlingsmuligheder, der evt. kan udskyde eller helt overflødiggøre en knæoperation.
Før man vælger at lade dig operere, er det vigtigt, at man undersøger muligheden for andre, mere skånsomme behandlingsformer.
 
Valg af behandlingsform bør afhænge af smerternes sværhedsgrad og hvor meget ens hverdag og livskvalitet er påvirket af sygdommen. Af andre behandlingsformer kan man overveje følgende:

Lette til moderate gigtsmerter i knæet

 • Akupunktur
 • Fysioterapi, motion og fysisk aktivitet
 • Elektrisk impulsbehandling (TENS-behandling)
 • Guldimplantation
 • Svagere smertestillende medicin
 • Varme- og kuldebehandling
 • Vægttab (ved overvægt)

Knæpatienter med lette til moderate smerter har som regel gavn af let træning. Hvis du er i tvivl om, hvilken træning der kan hjælpe på knæsmerter, kan du søge råd og vejledning hos en fysioterapeut. En fysioterapeut kan bl.a. hjælpe dig med at lave et øvelsesprogram, som er tilpasset din funktionsevne.

Udover let træning anbefaler man et vægttab til personer med et BMI over 25. Vægttabet skal gerne være i en størrelsesorden, der svarer til 10% af kropsvægten. Vejer man for eksempel 80 kg, skal man tabe sig minimum 8 kg, før der kan forventes effekt. Taber man sig, belastes det gigtramte knæ mindre. I mange tilfælde kan et vægttab udskyde tiden til en operation og i bedste fald gøre en operation overflødig.

Vægttabet opnås gennem sunde motionsvaner og diæt. Mild til moderat fysisk aktivitet (f.eks. øvelsesterapi, cykling, svømning eller lav-intensitet aerobic) kan være en måde at tabe sig på.

Behandling af lette til moderate slidgigtsmerter kan også forsøges lindret med smertestillende medicin i håndkøb. Der kan evt. suppleres med svagtvirkende morfinholdige præparater, som du kan få på recept hos din læge.

Er det ikke tilstrækkeligt med ovenstående smertepræparater, kan du få din læge til at udskrive recept på et NSAID-præparat, også kaldet gigtmedicin. Langvarig behandling med gigtmedicin frarådes imidlertid pga. risikoen for alvorlige bivirkninger, herunder mavesår, nyresvigt og (i tilfælde af hjertesygdom) risiko for en ny blodprop i hjertet.

Ved manglende effekt af ovenstående behandlingsformer eller ved kroniske knæsmerter, der har stået på længere end et halvt år, kan anbefales guldimplantation, som i mange tilfælde kan udskyde og i bedste fald overflødiggøre en knæoperation.

I Guldklinikken har vi siden 1996 behandlet adskillige patienter med knæsmerter som følge af gigt med god effekt. Det er patienten nedenfor et godt eksempel på:

5/5

Ny livskvalitet

Jeg er den lykkelige pasienten av deg, hvor du reddet mine 2 knær, og gav meg ny livskvalitet og førlighet.
Jeg er bare fantastisk heldig, og lever normalt med stor aktivitet, lange skiturer og jakt turer med tung ryggsekk.

TUSEN TAKK FOR HJELPEN

Bertrand, 62 år

Alternativer til en knæoperation ved moderate til svære knæsmerter

Af gode alternativer til en knæoperation skal især nævnes guldimplantation.

Nedenfor er anført en række behandlingsformer, som kan forsøges ved moderate til svære knæsmerter: 

Moderate til svære gigtsmerter i knæet

 • Fysioterapi for at vedligeholde funktionen i knæet (begrænset smertelindrende effekt)
 • Guldimplantation
 • Indsprøjtning af hyaluronsyre (kortvarig smertelindring)
 • Indsprøjtning af binyrebarkhormon (kortvarig smertelindring og kun indiceret ved ledhævelse)
 • Knæoperation
 • Stærkere smertestillende medicin
 • Evt. vægttab (ved overvægt)

Ved moderate til svære gigtsmerter anbefales fortsat øvelsesterapi for at vedligeholde knæets funktion, selvom den smertelindrende effekt er begrænset.
Det kan undertiden blive nødvendigt at behandle med stærk smertestillende medicin i form af morfin. Denne behandling har desværre bivirkninger, hvor de hyppigste bivirkninger omfatter afhængighed, sløvhed, forstoppelse og kvalme. Behandling med morfin bør derfor kun udskrives af din læge til kortvarigt forbrug og ved opblussen af knæsmerter.

Gentagne indsprøjtninger af hyaluronsyre i knæleddet, kan anvendes til behandling af svære slidgigt-smerter. Behandlingen giver kun midlertidig smertelindring og er derfor ikke en holdbar løsning ved kroniske slidgigtsmerter i knæet.

5/5

Jeg har sovet uden at vågne pga smerter

I nat er 2. nat jeg har sovet uden at vågne pga. smerter. Jeg kan rejse og sætte mig på en stol uden problemer. Jeg kan gå lige så hurtigt som de fleste. I dag er mit mål at komme ud at ride.
Jeg er bare så glad og lettet. Tusind tak for, at du gik ind på den vej.

Vivian, 60 år

Opsummering

Guldimplantation er i reglen et fremragende alternativ til en knæoperation, når man har kroniske ledsmerter. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og hjælper hovedparten af vores patienter. I Guldklinikken har vi anvendt denne teknik siden 1996 med gode resultater. 

Som udgangspunkt skal en knæoperation altid betragtes som sidste udvej ved artrose i knæet, da behandlingen ikke kan gøres om. Desværre er det ikke alle, der bliver smertelindret efter en knæoperation. En knæoperation er desuden forbundet med risiko for komplikationer og kræver langvarig genoptræning og sygemelding. Dette undgås også helt, når man får lagt guld i knæet.

5/5

Jeg er det lykkeligste menneske i verden

4 uger efter min guldbehandling er 90% af mine smerter væk. Jeg er det lykkeligste menneske i verden. Jeg er dig så taknemmelig. Før behandlingen kunne jeg kun gå 30 minutter gennem byen og hvert skridt med smerter. Nu går jeg 3 timer og længere uden smerter. Mange mange tak.

Sylvia

Før en guldbehandling:

For at komme i betragtning til en guldimplantation bedes du: 

 1. Kontakte klinikken for tidsbestilling (kontaktoplysningerne finder du her). Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale.
 2. Få foretaget en røntgen-/ scanningsundersøgelse af det smertefulde led eller område efter vejledning fra speciallægerne i klinikken. Har du tidligere fået foretaget en sådan undersøgelse, der er nyere end 2 år, kan denne ofte anvendes.
 3. Du bedes kontakte den røntgenafdeling, hvor du har fået foretaget undersøgelsen mhp. at få tilsendt røntgen-/scanningsbillederne. Afdelingen er forpligtet til at tilsende dig billederne.
 4. Tilsende os røntgen-/scanningsbilleder af det smertefulde led eller område i god tid forud for konsultationen.
 5. Får du blodfortyndende medicin, skal du holde pause med den blodfortyndende medicin i nogle dage op til din guldbehandling. Dette aftaler du med os i forbindelse med tidsbestilling.
 6. Vi vil også bede dig om evt. at tage en pårørende med på dagen for behandlingen, som kan transportere dig hjem efter guldbehandlingen. Det skyldes, at lokalbedøvelsen kan have en generel sløvende effekt, og vi derfor fraråder, at du køre bil de første timer efter behandlingen.

Kontakt os for en uforpligtende vurdering

Vi er pionere inden for guldimplantation og er den klinik i verden, der har længst erfaring med at behandle langvarige – og kroniske smerter hos mennesker med små 24-karat guldstykker.

Hans Kjerkegaard

Læge Hans Kjerkegaard

Læge Ulrik Kjerkegaard

Læge Ulrik Kjerkegaard

Tilbydes i disse klinikker

Gratis parkering ved klinikken

Ring til os

23 39 49 77 (hverdage 10.00-16.00)
(Guldklinikken vil gerne modtage henvisninger, men der gives ikke tilskud fra nogen sider.)

Se priser

Få overblik over gældende priser
på Alba Hårklinik

Hans Kjerkegaard

Kontakt os helt uforpligtende

Tlf: 23 39 49 77

For professionel & kompetent behandling af smerter & ømme led med guld

Book din tid

Kontakt klinkken for at høre nærmere eller bestille tid.

Guldimplantation

Alt du behøver at vide om behandling med lokal guldbehandling (guldimplantation). Vi er den klinik i Europa, der har størst erfaring (siden 1996) med at behandle kroniske smerter og ømme led hos mennesker.

Anbefalinger fra vores patienter

Gennem tiden har vi fået mange flotte tilbagemeldinger fra vores patienter. Nogle af blevet helt smertefri og har genvundet førlighed og livskvalitet til stor glæde for patient og pårørende.

Mød vores læger

Hans Kjerkegaard

Hans Kryger Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Læge Ulrik Kjerkegaard

Ulrik Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Hans Kjerkegaard

Hans Kryger Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Udvalgte priser

Konsultation hos speciallæge vedrørende kroniske smerter
Ingen
Ingen
1.000,00 DKK

Service

Konsultation hos speciallæge vedrørende kroniske smerter
Pris
1.000,00 DKK
Pga. den lovbestemte patientforsikringsordning med virkning fra 2013 er alle patientbetalinger
underlagt et patientforsikringsgebyr på aktuelt 6%. Dette gebyr skal således tilføjes til alle angivne priser.

Til gengæld er alle vores patienter forsikret under den offentlige Patienterstatning.

Tak til vores mange glade patienter

Har du spørgsmål?

Skriv til os, hvis du har spørgsmål
(undlad personfølsomme oplysninger)

Tilbydes i disse klinikker

Gratis parkering ved klinikken

Ring til os

23 39 49 77 (hverdage 10.00-16.00)
(Guldklinikken vil gerne modtage henvisninger, men der gives ikke tilskud fra nogen sider.)

Se alle priser

For en professionel og kompetent behandling af dine smerter