Vores patienter anbefaler guldbehandling

 

92-årig kvinde

Ældre patient med venstresidige knæsmerter som følge af svær slidgigt. Patienten havde før behandling med guldimplantation så svære knæsmerter, at hun ikke kunne bevæge sig rundt uden smerter. Patienten blev ledsaget af sine to døtre til behandlingen, hvoraf den ene af de to døtre skrev tilbage dagen efter morens behandling

“Hej Hans
Det er helt fantastisk – mor har ingen smerter haft i knæet siden i går. Hun har været ude at gå en tur på vejen med rollator, det har hun ikke kunnet i lang lang tid […] Det er et mirakel.

Tusind tusind tak – vi er så glade, både på mors og vores vegne.

Med venlig hilsen og god weekend”

 
 

Kaj, 66 år

Patient med tiltagende lænde-/rygsmerter gennem de sidste 10 år. Behandlet med guld i ryggen i dec. 2016

“Hej Hans Kjerkegaard
Lige en dejlig tilbagemelding her straks i det nye år.
De første par dage efter min behandling hos dig, var jeg lidt træt – MEN den 11.12 havde jeg det bare helt fantastisk.

Jeg har ingen rygsmerter haft siden den 11.12 og vi har haft besøg af søn og svigerdatter samt vores dejlige børnebørn fra Dubai i 10 dage i julen. Jeg har danset, hoppet og leget med mine børnebørn – jamen det har bare været helt fantastisk godt.

Med venlig hilsen og de bedste nytårshilsner til dig.”

 

Mette

Patient med venstresidige knæsmerter

“Kære Hans
Nu er der næsten gået 3 mdr efter jeg fik guld i venstre knæ d 3.11.21
Jeg kan med glæde fortælle at smerterne var stort set væk med det samme. Smerterne var kortvarigt på besøg igen i slutning af nov. /start dec. men så forsvandt de.
Jeg får stadig forøget væske i knæet (mindre end tidligere) når jeg går langt. Men det gør ikke ondt i knæet og væsken fortager sig også rimeligt hurtigt igen. Jeg kan strække knæet helt, hvad jeg ikke kunne tidligere.

Jeg er SÅ glad for at smerterne er forsvundet og for at have fået min fulde førlighed tilbage og det er som om det stadig bliver lidt bedre dag for dag👏🏻😊.

De bedste hilsner
Mette 🥰”

 

Lene, 41 år

Patient med venstresidige knæsmerter som følge af udtalt slidgigt – påvist ved såvel MR-scanning som kikkertundersøgelse. Patienten blev behandlet med guld i venstre knæ hos Læge Hans Kryger Kjerkegaard i november 2016

“Hej Min Mirakellæge.
Jeg fik guld i mit venstre knæ d. 30 november 2016. Jeg havde inden en frygtelig smerte, hvor knoglerne skurrede mod hinanden.
Allerede efter 14 dage var der en forbedring.
Jeg havde inden også overbelastet mit højre knæ, de smerter er også væk nu.
Jeg fortæller det til alle, der gider høre om det😊

Vh.
Lene”

 

10 års smerte-helved blev kureret med guld: Lillian fortæller sin historie i videoen nedenfor

”Jeg havde voldsomme smerter i ryggen – invaliderende smerter. Jeg kunne ikke klare mig selv overhovedet. Jeg havde hjemmepleje otte gange i døgnet. Mine smerter var forfærdelige og jeg havde ingen livskvalitet.”, fortæller Lillian, der i 2003 blev opereret for en diskusprolaps.
Smerterne tiltog for alvor for halvandet år siden, hvor hun var indlagt på Holstebro Sygehus. “Min moster havde for nogle år siden fået indlagt guld og anbefalede mig at forsøge at få indlagt guld. […]
Guldimplantation har fuldstændig ændret mit liv”, fortæller Lillian i dag.
 

Irene, 69 år

Irene blev behandlet med guld i knæet med god effekt. Hun er i dag smertefri. Hør hendes historie nedenfor ved at klikke på videoen:

 

Vita, 66 år

“Jeg har fået livskvaliteten tilbage“, fortæller Vita, der før behandling med guldimplantation “havde ondt hele tiden. Hvis jeg skulle gå langt, tog jeg smertestillende og forsøgte at undgå trapper. Jeg var bange for at falde, fordi min ankel sommetider gav efter, når jeg gik.”
På opfordring fra sin bror, fik hun i 2013 indsat guldimplantater. Først i knæet og senere i anklen mod de gigtsmerter, hun har døjet med i omkring tre år.
“Jeg var ikke skeptisk, men håbede på, at det ville virke. Jeg ville nødigt have et nyt knæ, som lægerne ellers havde foreslået mig. Jeg har hørt om så mange, som har døjet med smerter, efter de er blevet skåret i“, siger hun.
Vita Mathiesen tilhører gruppen af patienter, som er sluppet helt af med smerterne: “Det er fantastisk. Jeg er lige kommet hjem fra ferie. Sidste år kunne jeg knap nok gå en kilometer. I år har jeg travet af sted hver eneste dag“, siger hun.
“Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke lyttede til min bror noget før. Det er næsten for godt til at være sandt, at jeg ikke længere har ondt. Nu er jeg lidt mere værdifuld, kan man sige” [udsnit fra artikel bragt i BT d. 21. sep. 2014]
 

Susanne, 59 år

Susanne blev behandlet med guld for lændesmerter i 2000 og igen i 2008. Hun blev som helt ung opereret for en diskusprolaps efter et rygtraume og døjede med kroniske lændesmerter efterfølgende. E-mailen nedenfor er sendt til os i 2018 (dvs. hele 10 år efter hendes seneste guldimplantation!)

Hej Hans.
Sad og sendte dig en venlig tanke igen og denne gang skal du have den på e-mail.

Var hos dig dengang du havde klinik i Herning, så det er efterhånden rigtig mange år siden.
Havde store smerter i lænden og havde besvær med at få min dagligdag til at hænge sammen.

Fik lagt guld ind af to omgange.

Nu har jeg verdens bedste pensionistjob, så jeg går hver dag mellem 10 og 15 km og dvs. mit guld bliver aktiveret så meget, så her om aften har jeg ikke det der ligner smerter (kun ømme fødder!)

Sover rimeligt godt om natten og har det bare helt fantastisk takke været det guld du lagde i lænden af mig.

Så kære Hans, du er meget ofte i mine tanker og jeg er dybt taknemmelig for din indsats for mange år siden.
Hav en dejlig sommer.

K.H. Susanne (der nu springer rundt som en vårhare – eller næsten)

 

Merete, 59 år

Patienten her har dyrket sport på højt plan hele sit liv, indtil hun i 2010 kommer ud for en bilulykke og pådrager sig et piskesmæld (Whiplash). Den første tid efter bilulykken døjer hun med stikkende smerter i højre side og ingen bevægelighed mod venstre. Post commotio med en del hovedpine. I tiden før guldimplantation har patienten forsøgt kiropraktor, hvilket hun oplevede hjalp på smerterne samme dag, men derefter med forværring med indskrænket bevægelighed og smerter. Tung nakke med pressende smerte. De senere år har den tunge og stive nakke bredt sig ned til brystryggen. Ved manipulation af nakke og brystryg hos osteopat i 2017 opstår låsning af brystryg og total nakkelåsning med nakkesmerter og hovedpine. Patienten oplever herefter ofte at gå med ´en kniv i ryggen´, og konstant med en pressende og stikkende fornemmelse i brystryggen.
 
Patienten bliver behandlet med guld i nakken og øvre del af ryggen i 2018 og skriver nedenstående som opfølgning på sin behandling:

“Hej Hans.
Jeg er meget glad og taknemmelig, for smerterne i nakke og brystryg er væk. Jeg kan sove om natten uden at føle knive og syle i ryggen. Det er skønt atter at få nattesøvn efter flere år med smerter. Det gør, at min livsglæde er vendt tilbage. Har været på hesteryg i det smukke efterår. Fra skovens bakketop med udsigt til Julsø og Himmelbjerget sendte både Gilvi og jeg mange taknemmelige tanker til jer på klinikken.

Mange hilsner Merete”

 

Anders, 77 år

“Kære Hans Kryger Kjerkegaard.
Jeg fik første gang guld i min nakke og lænd i 1998 og har haft det fint siden, du gav mig mit gamle liv tilbage, det var for mig virkelig et mirakel, nu kunne man lige pludselig det hele, hvor man i flere år bare havde haft smerter.”

 

Christina, 39 år

“Hej Hans og Frue.
Tusind tak for en fantastisk god og behagelig oplevelse jeg fik hos jer, i torsdags, da jeg fik lagt guld i min ryg. Jeg har i går, for første gang i ca. 3 år, kunnet støvsuge HELE vores 325m2 store hus, uden at gøre det over flere omgange, og uden at jeg måtte ligge resten af dagen. Jeg blev lidt træt i ryggen, men fik ikke stærke forværrede smerter som jeg plejer. Jeg har for første gang i over 1½ år fået sovet fra 23.00-07.00 uden at måtte op 3-4 gange for at tage piller. At kunne få sig en ordentlig nattesøvn, det var bare helt fantastisk.”

 

Gertrud

“Kære Dr. Kjerkegaard
For 3 måneder siden var min mand hos dig. Allerede umiddelbart efter behandlingen var hans hoftesmerter væk og har været det lige siden. Han er fuldstændig smertefri i dag. Vi er utrolig taknemmelige.”

 

Betina, 58 år

Norsk patient, der første gang blev behandlet for nakkesmerter pga. slidgigt for 14 år siden, og senest er blevet behandlet med guld for lændesmerter i januar 2018. Citatet nedenfor er 4 måneder efter guld i ryggen

Hei Hans😄
Jeg har vært hos deg for ca. 14 år siden for gullbehandling i nakken. Denne behandlingen har vært til stor nytte for meg og fortsatt er jeg smertefri.
Jeg ville bare fortelle deg at ryggen min har blitt sååååå mye bedre og at jeg er nesten smertefri👏🏻👏🏻
Når jeg er veldig aktiv kan jeg av og til ha smerter i hofta og litt nedover bena, men ellers er det helt topp👍
Tusen takk Hans
Klem Betina

 

Birthe, 52 år

“Hej i Århus.
Vil hermed fortælle hvordan det er gået med mit “guldeventyr”.
Det er ufatteligt, at jeg ingen smerter har mere. Da bedøvelsen forsvandt, kunne jeg ikke sidde, kun ligge på siden. Næste morgen var smerter i ryggen væk, diskusprolapsen, gjorde stadig ondt, men det varede kun nogle dage, så var den også ok.
Mange tusind tak”

 

Bertrand, 62 år

Norsk patient med slidgigt og knæsmerter i både højre og venstre knæ. Patienten blev tilbudt – men ønskede ikke at få indsat – kunstige knæ i 2014. Han blev behandlet med guld i begge knæ hos Læge Hans Kryger Kjerkegaard i 2015

“Hei Hans med frue.

Jeg er den lykkelige pasienten av deg, hvor du reddet mine 2 knær, og gav meg ny livskvalitet og førlighet.
Jeg er bare fantastisk heldig, og lever normalt med stor aktivitet, lange skiturer og jakt turer med tung ryggsekk.

TUSEN TAKK FOR HJELPEN

Min kone Inger Marie, som fikk være med på første implanteringen, har nu fått påvist defekt venstre hofte.
Om du har mulighet, ønsker vi en konsultasjon hos deg igjen.
Hører gjerne snarlig fra deg…

Med vennlig hilsen
Bertrand”

 

Vivian, 60 år

Patient med stærke vedvarende smerter trods smertestillende medicin siden december 2016, som blev opereret for diskusprolaps i 2007 og 2008. Patienten blev behandlet med guld i ryggen hos Læge Hans Kryger Kjerkegaard i april 2017

“Hej Hans

Jeg kunne altså ikke vente med at fortælle dig at jeg helt sikkert er i den bedste 10% gruppe.

I nat er 2. nat jeg har sovet uden at vågne pga smerter. Jeg kan rejse og sætte mig på en stol uden problemer. Jeg kan gå lige så hurtigt som de fleste. I dag er mit mål at komme ud at ride.
Jeg er bare så glad og lettet. Tusind tak for, at du gik ind på den vej.

Med venlig hilsen
Vivian”

 

Renate, 59 år

En af vores tyske patienter med smerter i den ene skulder efter en påkørsel på motorvej. Patienten fik guld i marts 2017 hos Læge Hans Kryger Kjerkegaard

“Dear Hans,
My gold-treatment was on March 16th 2017.
So now 6 month later I can tell you that I am completely happy about what had happened in the meantime.
My pain in my shoulder got less every month.
If I say I started with 100% pain – it is now 5%! Yipiiiehh

To sum up the result of the treatment: it was a big step to a healthy life without pain!

Thanks a lot

With best regards
Renate”

 

Sylvia, 55 år

En af vores tyske patienter med kroniske knæsmerter. Patienten fik guld i begge knæ hos Læge Hans Kryger Kjerkegaard

“Dear Dr. Kjerkegaard,

Here are the results of my implantation: after 4 weeks 90% of my pain is gone.
I am the happiest human on the world. I am very grateful to you.
Before the treatment I walk 30 minutes trough the town and every step with pain. Now
I walk 3 hours and more, without any pain.
Next time when I come to Saksild Strand I’ll visit you and tell you how amazing the goldimplantation
worked for me.

Thank you very, very much. See you soon.

Greetings from Sylvia – Germany”