fbpx

Anbefalinger & Succesfortællinger fra vores patienter

Førende speciallæger i Danmark - siden 1996

Vores patienter anbefaler guldbehandling

Her på siden har vi samlet et mindre udsnit af nogle af de utallige positive tilbagemeldinger, som vi har fået fra vor guld-patienter gennem tiden:

Ældre patient med venstresidige knæsmerter som følge af svær slidgigt, som blev behandlet i starten af 2022. Patienten havde før behandling med guldimplantation så svære knæsmerter, at hun ikke kunne bevæge sig rundt uden smerter. Patienten blev ledsaget af sine to døtre til behandlingen, hvoraf den ene af de to døtre skrev tilbage dagen efter morens behandling.

5/5

Det er et mirakel

Det er helt fantastisk – mor har ingen smerter haft i knæet siden i går efter, at hun fik guld i knæet. Hun har været ude at gå en tur på vejen med rollator, det har hun ikke kunnet i lang lang tid […] Det er et mirakel.

Tusind tusind tak – vi er så glade, både på mors og vores vegne.

Datter til 92-årig kvinde

34-årig mand med kroniske nakkesmerter, der havde forsøgt mange forskellige behandlinger uden effekt. Han blev behandlet med guld i april 2023 med fremragende effekt.

5/5

95% af mine smerter er væk en uge efter guld behandlingen

Jeg har gennem et år været plaget af uspecifikke nakkesmerter, der viste sig at være slidgigt. Ingen behandlinger hjalp (fysioterapeut, kiropraktor, osteopat) og endte med at koste en formue. Havde opgivet håbet indtil jeg mødte dig, og efter blot en uge er 95% af mine smerter væk. Jeg kan igen styrketræner og gøre de ting jeg elsker takket være din “gyldne hånd”. Af hjertet tak!!!

JF

70-årig patient med venstresidige knæsmerter som følge af svær slidgigt, som blev behandlet med guldimplantation i oktober 2022.

5/5

Er så lykkelig over resultatet!

Jeg vil lige skrive til jer angående min behandling hos jer i oktober 2022. Jeg fik lagt guld i mit venstre knæ, og aldrig har jeg givet penge ud til noget så super. Dagen efter jeg var nede hos jer, var jeg smertefri og kunne igen gå lange turer på 6-7 km. om dagen.

I skal vide, at jeg er så ovenud lykkelig for jeres super behandling og fortæller alle om jeres behandlinger og hvor godt det er.

Kærlig hilsen

Tove

Patient med tiltagende lænde-/rygsmerter gennem de sidste 10 år. Behandlet med guld i ryggen i dec. 2016.

5/5

Jeg har ingen rygsmerter længere

Lige en dejlig tilbagemelding her straks i det nye år.
De første par dage efter min behandling hos dig, var jeg lidt træt – MEN den 11.12 havde jeg det bare helt fantastisk.

Jeg har ingen rygsmerter haft siden den 11.12 og vi har haft besøg af søn og svigerdatter samt vores dejlige børnebørn fra Dubai i 10 dage i julen. Jeg har danset, hoppet og leget med mine børnebørn – jamen det har bare været helt fantastisk godt.

Kaj, 66 år

Patient med venstresidige knæsmerter.

5/5

Jeg er SÅ glad for at smerterne er forsvundet

Nu er der næsten gået 3 mdr efter jeg fik guld i venstre knæ d 3.11.21
Jeg kan med glæde fortælle, at smerterne stort set var væk med det samme. Smerterne var kortvarigt på besøg igen i slutning af nov. /start dec. men så forsvandt de.
Jeg får stadig forøget væske i knæet (mindre end tidligere), når jeg går langt. Men det gør ikke ondt i knæet og væsken fortager sig også rimeligt hurtigt igen. Jeg kan strække knæet helt, hvad jeg ikke kunne tidligere.

Jeg er SÅ glad for at smerterne er forsvundet og for at have fået min fulde førlighed tilbage og det er som om det stadig bliver lidt bedre dag for dag👏🏻😊.

Mette

Patient med venstresidige knæsmerter som følge af udtalt slidgigt – påvist ved såvel MR-scanning som kikkertundersøgelse. Patienten blev behandlet med guld i venstre knæ hos Læge Hans Kryger Kjerkegaard i november 2016.

5/5

Knæsmerterne er væk

Hej Min Mirakellæge.
Jeg fik guld i mit venstre knæ d. 30 november 2016. Jeg havde inden en frygtelig smerte, hvor knoglerne skurrede mod hinanden. Allerede efter 14 dage var der en forbedring. Jeg havde inden også overbelastet mit højre knæ, de smerter er også væk nu.

Jeg fortæller det til alle, der gider høre om det😊

Lene, 41 år

Patient med kroniske rygsmerter, som blev opereret i 2003 for en diskusprolaps.
Smerterne tiltog for alvor for halvandet år siden, hvor hun var indlagt på Holstebro Sygehus.

5/5

Guldimplantation har fuldstændig ændret mit liv

“Jeg havde voldsomme smerter i ryggen – invaliderende smerter. Jeg kunne ikke klare mig selv overhovedet. Jeg havde hjemmepleje otte gange i døgnet. Mine smerter var forfærdelige og jeg havde ingen livskvalitet.”, fortæller Lillian, der i 2003 blev opereret for en diskusprolaps.
Smerterne tiltog for alvor for halvandet år siden, hvor hun var indlagt på Holstebro Sygehus. “Min moster havde for nogle år siden fået indlagt guld og anbefalede mig at forsøge at få indlagt guld. […]
Guldimplantation har fuldstændig ændret mit liv”, fortæller Lillian i dag.

Hør hele Lillians historie i videoen her.

Lillian, 52 år

Irene blev behandlet med guld i knæet med god effekt. Hun er i dag smertefri. Hør hendes historie nedenfor:

5/5

Smerterne er væk

Efter at jeg har fået lagt guld i knæet, er smerterne væk.

Hør hele Irenes historie i videoen her.

Irene, 69 år

Patienten fik indsat guldimplantater i 2013. Først i knæet og senere i anklen mod de gigtsmerter, hun havde døjet med i omkring tre år.

5/5

Jeg har fået livskvaliteten tilbage efter min guldbehandling​

Det er fantastisk. Jeg er lige kommet hjem fra ferie. Sidste år kunne jeg knap nok gå en kilometer. I år har jeg travet af sted hver eneste dag. Det er næsten for godt til at være sandt, at jeg ikke længere har ondt.

Vita, 66 år

Susanne blev behandlet med guld for lændesmerter i 2000 og igen i 2008. Hun blev som helt ung opereret for en diskusprolaps efter et rygtraume og døjede med kroniske lændesmerter efterfølgende. E-mailen nedenfor er sendt til os i 2018 (dvs. hele 10 år efter hendes seneste guldimplantation!)

5/5

Jeg er dybt taknemmelig

Havde store smerter i lænden og havde besvær med at få min dagligdag til at hænge sammen. Fik lagt guld ind af to omgange.

Nu har jeg verdens bedste pensionistjob, så jeg går hver dag mellem 10 og 15 km og dvs. mit guld bliver aktiveret så meget, så her om aften har jeg ikke det der ligner smerter (kun ømme fødder!). Sover rimeligt godt om natten og har det bare helt fantastisk takke været det guld du lagde i lænden af mig.

Jeg er dybt taknemmelig for din indsats for mange år siden.

K.H. Susanne (der nu springer rundt som en vårhare – eller næsten)

Hør også nogle af vores første patienter fortælle i indslaget nedenfor, som er fra starten af 00’erne:

Afspil video om Nakkesmerter | Effektiv guld behandling | Gold Implant

Patienten her har dyrket sport på højt plan hele sit liv, indtil hun i 2010 kommer ud for en bilulykke og pådrager sig et piskesmæld (Whiplash). Den første tid efter bilulykken døjer hun med stikkende smerter i højre side og ingen bevægelighed mod venstre. Post commotio med en del hovedpine. I tiden før guldimplantation har patienten forsøgt kiropraktor, hvilket hun oplevede hjalp på smerterne samme dag, men derefter med forværring med indskrænket bevægelighed og smerter. Tung nakke med pressende smerte. De senere år har den tunge og stive nakke bredt sig ned til brystryggen. Ved manipulation af nakke og brystryg hos osteopat i 2017 opstår låsning af brystryg og total nakkelåsning med nakkesmerter og hovedpine. Patienten oplever herefter ofte at gå med ´en kniv i ryggen´, og konstant med en pressende og stikkende fornemmelse i brystryggen.

Patienten bliver behandlet med guld i nakken og øvre del af ryggen i 2018 og skriver nedenstående som opfølgning på sin behandling.

5/5

Det er skønt atter at få nattesøvn efter flere år med smerter

Jeg er meget glad og taknemmelig, for smerterne i nakke og brystryg er væk. Jeg kan sove om natten uden at føle knive og syle i ryggen. Det er skønt atter at få nattesøvn efter flere år med smerter. Det gør, at min livsglæde er vendt tilbage. Har været på hesteryg i det smukke efterår. Fra skovens bakketop med udsigt til Julsø og Himmelbjerget sendte både Gilvi og jeg mange taknemmelige tanker til jer på klinikken.

Merete, 59 år

Patienten blev behandlet med guld i nakken og lænden i 1998.

5/5

Det var for mig virkelig et mirakel

Jeg fik første gang guld i min nakke og lænd i 1998 og har haft det fint siden, du gav mig mit gamle liv tilbage, det var for mig virkelig et mirakel, nu kunne man lige pludselig det hele, hvor man i flere år bare havde haft smerter.

Anders, 77 år

Patient med kroniske rygsmerter.

5/5

Kan sove igen uden smerter

Tusind tak for en fantastisk god og behagelig oplevelse jeg fik hos jer, i torsdags, da jeg fik lagt guld i min ryg. Jeg har i går, for første gang i ca. 3 år, kunnet støvsuge HELE vores 325m2 store hus, uden at gøre det over flere omgange, og uden at jeg måtte ligge resten af dagen. Jeg blev lidt træt i ryggen, men fik ikke stærke forværrede smerter som jeg plejer. Jeg har for første gang i over 1½ år fået sovet fra 23.00-07.00 uden at måtte op 3-4 gange for at tage piller. At kunne få sig en ordentlig nattesøvn, det var bare helt fantastisk.

Christina, 39 år

Patient med slidgigt i hoften.

5/5

Fuldstændig smertefri i dag efter en guldimplantation

For 3 måneder siden var min mand hos dig. Allerede umiddelbart efter behandlingen var hans hoftesmerter væk og har været det lige siden. Han er fuldstændig smertefri i dag. Vi er utrolig taknemmelige.

Hustru til patienten

Norsk patient, der første gang blev behandlet for nakkesmerter pga. slidgigt for 14 år siden, og senest er blevet behandlet med guld for lændesmerter i januar 2018. Tilbagemeldingen nedenfor er 4 måneder efter guld i ryggen.

5/5

Meget tilfreds

Jeg har vært hos deg for ca. 14 år siden for gullbehandling i nakken. Denne behandlingen har vært til stor nytte for meg og fortsatt er jeg smertefri.
Jeg ville bare fortelle deg at ryggen min har blitt sååååå mye bedre og at jeg er nesten smertefri👏🏻👏🏻
Når jeg er veldig aktiv kan jeg av og til ha smerter i hofta og litt nedover bena, men ellers er det helt topp👍

Betina, 58 år

Patient med kroniske rygsmerter efter diskusprolaps.

5/5

Det er ufatteligt, at jeg ingen smerter har mere

Vil hermed fortælle hvordan det er gået med mit “guldeventyr”.
Det er ufatteligt, at jeg ingen smerter har mere. Da bedøvelsen forsvandt, kunne jeg ikke sidde, kun ligge på siden. Næste morgen var smerter i ryggen væk, diskusprolapsen, gjorde stadig ondt, men det varede kun nogle dage, så var den også ok.
Mange tusind tak

Birthe, 52 år

Norsk patient med slidgigt og knæsmerter i både højre og venstre knæ. Patienten blev tilbudt – men ønskede ikke at få indsat – kunstige knæ i 2014. Han blev behandlet med guld i begge knæ hos os i 2015.

5/5

Ny livskvalitet

Jeg er den lykkelige pasienten av deg, hvor du reddet mine 2 knær, og gav meg ny livskvalitet og førlighet.
Jeg er bare fantastisk heldig, og lever normalt med stor aktivitet, lange skiturer og jakt turer med tung ryggsekk.

TUSEN TAKK FOR HJELPEN

Bertrand, 62 år

Patient med stærke vedvarende smerter trods smertestillende medicin siden december 2016, som blev opereret for diskusprolaps i 2007 og 2008. Patienten blev behandlet med guld i ryggen hos os i april 2017.

5/5

Jeg har sovet uden at vågne pga smerter

I nat er 2. nat jeg har sovet uden at vågne pga. smerter. Jeg kan rejse og sætte mig på en stol uden problemer. Jeg kan gå lige så hurtigt som de fleste. I dag er mit mål at komme ud at ride.
Jeg er bare så glad og lettet. Tusind tak for, at du gik ind på den vej.

Vivian, 60 år

En af vores tyske patienter med smerter i den ene skulder efter en påkørsel på motorvej. Patienten fik guld i marts 2017. (Tilbagemeldingen er oversat til dansk.)

5/5

Sundere liv uden smerter

Mine smerter i min skulder bliver mindre for hver måned, der går. Hvis jeg siger, at jeg startede med 100% smerte, er det nu kun 5%! Yipiiiehh. Det er et stort skridt til et sundere liv uden smerter! Mange tak.

Renate

En af vores tyske patienter med kroniske knæsmerter. Patienten fik guld i begge knæ. (Tilbagemeldingen er oversat til dansk.)

5/5

Jeg er det lykkeligste menneske i verden

4 uger efter min guldbehandling er 90% af mine smerter væk. Jeg er det lykkeligste menneske i verden. Jeg er dig så taknemmelig. Før behandlingen kunne jeg kun gå 30 minutter gennem byen og hvert skridt med smerter. Nu går jeg 3 timer og længere uden smerter. Mange mange tak.

Sylvia

Sådan gør du for at komme i betragtning til en guldbehandling:

For at komme i betragtning til en guldimplantation bedes du: 

  1. Kontakte klinikken for tidsbestilling (kontaktoplysningerne finder du her). Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale.
  2. Få foretaget en røntgen-/ scanningsundersøgelse af det smertefulde led efter vejledning fra speciallægerne i klinikken. Har du tidligere fået foretaget en sådan undersøgelse, der er nyere end 2 år, kan denne ofte anvendes.
  3. Du bedes kontakte den røntgenafdeling, hvor du har fået foretaget undersøgelsen mhp. at få tilsendt røntgen-/scanningsbillederne. Afdelingen er forpligtet til at tilsende dig billederne.
  4. Tilsende os røntgen-/scanningsbilleder af det smertefulde led i god tid forud for konsultationen.
  5. Får du blodfortyndende medicin, skal du holde pause med den blodfortyndende medicin i nogle dage op til din guldbehandling.
  6. Vi vil også bede dig om evt. at tage en pårørende med på dagen for behandlingen, som kan transportere dig hjem efter guldbehandlingen. Det skyldes, at lokalbedøvelsen kan have en generel sløvende effekt, og vi derfor fraråder, at du køre bil de første timer efter behandlingen.

Kontakt os for en uforpligtende vurdering

Vi er pionere inden for guldimplantation og er den klinik i verden, der har længst erfaring med at behandle langvarige – og kroniske smerter hos mennesker med små 24-karat guldstykker.

Hans Kjerkegaard

Læge Hans Kjerkegaard

Læge Ulrik Kjerkegaard

Læge Ulrik Kjerkegaard

Tilbydes i disse klinikker

Gratis parkering ved klinikken

Ring til os

23 39 49 77 (hverdage 10.00-16.00)
(Guldklinikken vil gerne modtage henvisninger, men der gives ikke tilskud fra nogen sider.)

Se priser

Få overblik over gældende priser
på Alba Hårklinik

Hans Kjerkegaard

Kontakt os helt uforpligtende

Tlf: 23 39 49 77

For professionel & kompetent behandling af smerter & ømme led med guld

Book din tid

Kontakt klinkken for at høre nærmere eller bestille tid.

Hvad kan behandles med lokal guldbehandling?

Mange tilstande kan behandles med lokal guldbehandling. Du kan læse mere om her, hvilke smertetilstande vi bl.a. har erfaring med at behandle i klinikken.

Mød vores læger

Hans Kjerkegaard

Hans Kryger Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Læge Ulrik Kjerkegaard

Ulrik Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Hans Kjerkegaard

Hans Kryger Kjerkegaard

Læge
Risskov (Århus)

Udvalgte priser

Konsultation hos speciallæge vedrørende kroniske smerter
Ingen
Ingen
1.000,00 DKK

Service

Konsultation hos speciallæge vedrørende kroniske smerter
Pris
1.000,00 DKK
Pga. den lovbestemte patientforsikringsordning med virkning fra 2013 er alle patientbetalinger
underlagt et patientforsikringsgebyr på aktuelt 6%. Dette gebyr skal således tilføjes til alle angivne priser.

Til gengæld er alle vores patienter forsikret under den offentlige Patienterstatning.

Tak til vores mange glade patienter