Til top
Ring til os på +45 23 39 49 77
Om Gold Implant Clinic

Lægeklinik med ekspertise i lindring af kroniske smerter

I Guldklinikken har vi behandlet mennesker med kroniske smerter siden 1996 vha. guld. Behandlingen foregår ved i lokalbedøvelse af lægge små 24-karat guldstykker ind omkring det ømme led.

Resultaterne taler for sig selv. Du kan læse mere om vores 
succeshistorier & anbefalinger fra vores patienter her.

Kvinde har nakkesmerter.

Guld mod kroniske ledsmerter

I 1996 begyndte Læge Hans Kryger Kjerkegaard, som den første læge i verden, at behandle muskel- og ledsmerter hos mennesker med lokal guldbehandling (guldimplantation).

Inspirationskilden kom fra dyrlægerne, der havde anvendt teknikken siden 1970erne og foregår ved, at der lægges små 24-karat guldstykker ind omkring det ømme led.
Guldimplantation viste sig hurtigt også at være meget effektiv til behandling af kroniske smertetilstande hos mennesker, hvilket er grunden til, at Hans Kjerkegaard siden 1996 har arbejdet med teknikken på fuld tid til behandling af patienter med kroniske smerter.

Læge Hans Kryger Kjerkegaard har en lang karriere inden for akupunktur og guldimplantation. Han har arbejdet med akupunktur siden 1981 og har haft akupunkturklinik på fuld tid siden 1984, deltaget i talrige kurser i akupunktur både nationalt og internationalt og er medlem af Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur.

Over årene har læge Hans Kryger Kjerkegaard løbende foretaget oplæring af sin søn, læge Ulrik Kjerkegaard, som i dag varetager flere af behandlingerne.

Om smerteklinikken

I Guldklinikken kan du forvente, at vi tager hånd om din smerteproblematik. Vi arbejder ud fra den filosofi, at alle smertetilstande skal tages alvorligt og kan behandles.
Vi anser hver enkelt patient for at være et unikt individ, som kræver særskilt behandling og omsorg. I klinikken anvender vi guldimplantation mod smerter – primært kroniske smerter.

Klinikken er beliggende i lækre, nyrenoverede lokaler på Norddigesvej 4 i den nordlige del af Århus, nemlig Risskov, som er kendt for sine naturskønne områder lige ved Engsøen Skov. Klinikken deler faciliteter med Alba Privatklinik.

Om klinikken - Gold implant clinic
Hans Kryger Kjerkegaard

Læge

Om klinikken - Gold implant clinic
Ulrik Kjerkegaard

Læge

Mere om Lægerne

Som far og søn er Hans og Ulrik Kjerkegaard blandt de førende specialister i verden inden for guldimplantation. Ud over behandling af deres patienter har de, gennem de sidste 10 år, uddannet læger fra hele verden i denne specialiserede teknik.