Til top
Ring til os på +45 23 39 49 77
Ulrik Kjerkegaard - Gold implant clinic
Læge

Ulrik Kjerkegaard

Læge Ulrik Kjerkegaard er søn af Læge Hans Kjerkegaard som grundlagde Gold implant clinic tilbage i 1996. 
Ulrik har de sidste 10 år gennemgået oplæring og uddannelse i guldimplantation og varetager i dag mange af klinikkens behandlinger.

Om læge Ulrik Kjerkegaard

Læge Ulrik Kjerkegaard er søn af læge Hans Kjerkegaard og dermed anden generation af familieforetagendet, der siden 1996 har anvendt guldimplantation til behandling af kroniske og tilbagevendende smerter hos mennesker. Ulrik varetager i dag mange af klinikkens behandlinger med guldimplantation. 

Ud over sin grunduddannelse som læge har Ulrik Kjerkegaard også en flerårig uddannelse i akupunktur samt speciallægeuddannelse inden for andet speciale.

“Guldimplantation er en behandlingsform, som ligger dybt forankret i mig. Helt fra barnsben har jeg nemlig hørt min far fortælle om de mange patienter, han har hjulpet, bl.a. patienter der har prøvet alle andre behandlingsformer uden virkning og som efter bare en enkelt behandling med guldimplantation bliver helt eller delvist smertefri, samt patienter der har fået deres førlighed tilbage.

Som læge og søn af læge Hans Kjerkegaard er det derfor helt afgørende for mig og faldet mig helt naturligt at gå i min fars fodspor og føre denne fantastiske behandlingsform videre under mit eget virke som læge.

Guldimplantation er for mange virkelig en behandling, der er guld værd. Jeg har været i mesterlære hos min far gennem mere end et årti og har lært alle tips og tricks, jeg kan føre familieforetagendet videre og jeg varetager i dag de fleste behandlinger med guld.

læge Ulrik Kjerkegaard”

Uddannelse

Erfaring


Tillidshverv